Menu

MENU DU CHEF

Menu geselecteerd door Raoul Meuwese

LICHT GEROOKTE FOREL 24

Pompoen | Karnemelk | Dille | Peer | Mosterd
Itsasmendi 7, Hondarribi Zuri/Riesling, Baskenland, Spanje 12

LANGOUSTINE 32

Knolselderij | Eendenlever | Granny Smith | Sambai
Heinrich, Naked White, Chardonnay/Pinot Blanc/Muscat
Burgenland, Oostenrijk 11

KAVIAAR PERLE IMPERIAL 35

Aardappel | Crème fraîche | Bieslook
Patrick Piuze, Chablis, Chardonnay, Bourgogne, Frankrijk 15

SNOEKBAARS 27 | 35 *

Aardpeer | Zuurkool | Bloedworst | Waterkers
Charles & Charles, Riesling, Washington, Verenigde Staten 12

HERT 38*

Pistache | Pastinaak | Rode kool | Chartreuse
Il Canovino, Valpolicella Ripasso Superiore, Corvina/
Corvinone/Rondinella/Oseleta, Valpolicella, Italië 12

 

Wilt u een extra gang toevoegen aan het menu?

KAASSELECTIE 18

Kaasselectie van Fromagerie L’Amuse in IJmuiden
Coup de coeur du sommelier

MANDARIJN 15

Zoete aardappel | Tijm | Amandel
Triebaumer, Traminer Spätlese, Burgenland, Oostenrijk 10

MENU DU CHEF

Zes gangen €89
Vijf gangen €79 – zonder Kaviaar Perle Imperial
Vier gangen €69 – zonder Kaviaar Perle Imperial en Langoustine

Optioneel

Wagyu A4 i.p.v. Hert: €55,00 supplement per persoon
Kaasselectie i.p.v. Mandarijn: €5,00 supplement per persoon

LUNCH MENU

Dagelijks wisselend lunchmenu
Twee gangen €31,50
Drie gangen €41,50

Vanaf 7 personen serveren wij het Menu du Chef enkel voor de gehele tafel.

Kaviaar & Oesters

PERLE IMPERIAL 30, 50 OF 100 GRAM 70, 100 of 200

Geserveerd met traditionele garnituur

DAVID HERVÉ’S TARA NO.3 PER STUK 6

Atlantische Oceaan

ZEEUWSE PLATTE 4ºººº PER STUK 6

Zeeuwse wateren

BEREIDE OESTER PER STUK 9

Kropsla & beurre blanc

 

Signature gerechten

STEAK TARTAAR  25 | 35 *

Oester | Mierikswortel | Lavas | Kappertjes
Kaviaar supplement: €25,00 (10 gram)

TONIJN  28 | 45*

Sesam | Koolrabi | Vintage soja | Wasabi

COQUILLE SAINT JACQUES  30

Bloemkool | Ossenstaart | Oloroso | Fregola
Verse truffel supplement: €15,00

GEBAKKEN EENDENLEVER  28

Rode biet | Peer | Paling | Hazelnoot

GEPOCHEERD HENNENEI  27 | 35 *

Pastinaak | Truffelschuim | Verse truffel | Hazelnoot | Foie gras saus

KREEFT  32 | 42 *

Zwezerik | Peterseliewortel | Palmkool | Aardappel

ZEEBAARS IN ZOUTKORST  90*

(Per 2 personen; 30 minuten bereidingstijd)
Aubergine | Venkel | Blauwe druiven | Kokkels | Saffraan

WAGYU  95*

Wagyu A4 | 100 gram
Knolselderij | Groene asperge | Champignon | Bordelaise

 

* Als hoofdgerecht

 

Onze sommelier voorziet u graag van een passende wijnsuggestie.

 

Heeft u een allergie, dieet, of wenst u een vegetarisch menu? Vraag ons team gerust naar de mogelijkheden.