English version

Bridges inspired by Ron Blaauw
default logo


Andrès Delpeut Nieuwe Executive Chef Bridges

AK8A3423 Chef cPer 1 augustus 2016 zwaait Andrès Delpeut (IJsselstein, 1972) de scepter als Executive Chef van Bridges, inspired by Ron Blaauw. Met de aanstelling van Delpeut als Executive Chef gaat Bridges een nieuwe fase in, waarin hij – samen met het team – het concept van Bridges, inspired by Ron Blaauw, verder zal uitbouwen. Delpeut is voormalig Executive Chef van Restaurant Anna en Brasserie Harkema in Amsterdam en heeft in zijn jarenlange ervaring verschillende keukens aangestuurd op managementniveau. Bovendien is hij geen vreemde in de wereld van de Michelinsterren; in 2000 ontving hij op zijn 26e zijn eerste Michelinster met Restaurant De Roggebot, dit maakte hem tot een van de jongste sterrenchef van Nederland. Een jaar later werd hij door Elsevier verkozen tot een van de 20 beste chefs van Nederland.

Zijn passie voor koken is ontstaan door de kookkunsten van zijn oudtante. Delpeut: “Mijn oudtante, Mien Delpeut, organiseerde in de jaren 50/60 chique diners voor invloedrijke personen, waaronder voor leden van het Koninklijk Huis”.

Delpeut omschrijft zijn gerechten als “klassieke, traditionele gerechten met internationale invloeden en een unieke twist; onverwachte combinaties die kloppen”. Zijn enorme talent en continu streven naar het ultieme niveau past bij de hoogstaande gastronomische kwaliteit en service van Bridges. Het sterrenrestaurant van Sofitel Legend The Grand Amsterdam biedt haar gasten een onvergetelijke culinaire ervaring.