English version

Bridges inspired by Ron Blaauw
default logo


Nieuws

Gault&Millau 2018

Bridges staat weer in de Gault&Millau gids 2018 met 15 punten! En wordt genoemd in de volgende TOP-lijsten: Veelbelovend, lievelingsadressen, uitstekende wijnkaart, wijn/spijs en visrestaurants.
Lees verder

Lekker500

LEKKER! Bridges is wederom nummer 30 in de LEKKER500! Executive Chef Andrès Delpeut: ‘We hebben het afgelopen jaar ongekend veel gasten mogen begroeten en om dan als erkenning deze hoge notering te mogen ontvangen, dat is echt een super prestatie van
Lees verder

Exclusieve Riedel Proeverij
5 november 2017

Benieuwd hoe 'op maat gemaakt' glaswerk je smaakbeleving naar een hoger niveau tilt? Tijdens de proeverij laat gastvrouw Laetizia Riedel je kennismaken met de bijzondere eigenschappen van Riedel Veritas-glaswerk.
Lees verder

Sofitel Wine Days
t/m 31 oktober 2017

Kom langs bij de Cocktailbar en Foodbar in Bridges en geniet van een ‘Royale Grape Cocktail’ geserveerd met een bijpassende bite voor €17,50!
Lees verder

Masterclass Wijnproeverij – Lotte Wolf

Een primeur, op zondag 15 oktober a.s. organiseert onze talentvolle Wine Director Lotte Wolf een exclusieve wijnproeverij. Geniet van fantastische wijnen uit de nieuwe versus oude wereld.
Lees verder

Holland Dance Festival @ The Grand
1, 2, 3 & 4 november 2017

Wegens groot succes organiseren Holland Dance Festival en Sofitel Legend The Grand Amsterdam in november van dit jaar de tweede editie van Holland Dance Festival @ The Grand: een exclusief event waar haute cuisine en dans samenkomen.
Lees verder

Bridges verkozen tot leukste restaurant van Amsterdam!

LEUK! Wij wisten het stiekem al, maar Bridges is officieel uitgeroepen tot leukste restaurant van Amsterdam! Tijdens de Verkiezing van Het Leukste Restaurant 2017 scoorden we maar liefst een 9,63. Dank voor jullie stem!
Lees verder

De ideale wijn voor lente en zomer volgens Lotte Wolf

Sauvignon in het voorjaar? Probeer eens wat anders… Begrijp me niet verkeerd: de sauvignon blanc is een heerlijke druif: verfrissend, opwekkend en een echte DoorDrinkDruif (DDD). Maar er zijn er meer. Alvarinho en albarino In Portugal bekend al
Lees verder

De Nieuwe Garde

Benieuwd naar waar onze Wine Director haar inspiratie vandaan haalt? Kijk vanaf woensdag 10 mei om 21.30 uur naar de nieuwe documentaire ‘De Nieuwe Garde’ op NPO 3.
Lees verder

Planet 21 Day

Executive Chef Andrès Delpeut: "Bovenop het dak van hotel The Grand heb je niet alleen een fantastisch uitzicht over de binnenstad, sinds vandaag hebben we er nu ook onze eigen moestuin!
Lees verder

Bridges vanaf maart iedere maandag open voor diner!

Maandagblues? Vanaf maart niet meer! Dan is Bridges ook op maandag open voor diner. Iedere maandag in maart ontvang je een gratis glas Veuve Clicquot per persoon, dus reserveer snel een tafel!
Lees verder

Het Oesteruurtje
Elke eerste vrijdag van de maand

Begin het weekend goed met 'Happy Oyster Hour' en krijg elke eerste vrijdag van de maand tussen 18.00 en 19.00 uur gratis oesters bij onze Foodbar.
Lees verder