English version

Bridges inspired by Ron Blaauw
default logo


Nieuws

De Nieuwe Garde

Benieuwd naar waar onze Wine Director haar inspiratie vandaan haalt? Kijk vanaf woensdag 10 mei om 21.30 uur naar de nieuwe documentaire ‘De Nieuwe Garde’ op NPO 3.
Lees verder

Planet 21 Day

Executive Chef Andrès Delpeut: "Bovenop het dak van hotel The Grand heb je niet alleen een fantastisch uitzicht over de binnenstad, sinds vandaag hebben we er nu ook onze eigen moestuin!
Lees verder

Bridges vanaf maart iedere maandag open voor diner!

Maandagblues? Vanaf maart niet meer! Dan is Bridges ook op maandag open voor diner. Iedere maandag in maart ontvang je een gratis glas Veuve Clicquot per persoon, dus reserveer snel een tafel!
Lees verder

Het Oesteruurtje

Sluit de week af in stijl tijdens 'Happy Oyster Hour' en krijg elke eerste vrijdag van de maand tussen 18.00 en 19.00 uur gratis oesters bij onze Foodbar.
Lees verder

Holland Dance Festival @ The Grand

Holland Dance Festival en Sofitel Legend The Grand Amsterdam organiseren in februari 2017 samen Holland Dance Festival @ The Grand: een exclusief event waar haute cuisine en dans samenkomen.
Lees verder

Ranglijst Lekker 2017

Trots! Bridges, inspired by Ron Blaauw staat op nr 30 in de Lekker 500! "Met Andrès Delpeut aan de kachel verwachten wij een mooie toekomst! Het prachtige ingerichte en bijna sprookjesachtige Bridges stijgt naar 30." Lees hier meer.
Lees verder

Winter Special: Michael Jackson’s Hot Chocolate

Warm deze winter op rond de gezellige openhaard in onze Library ‘Or’ en geniet van onze legendarische warme chocolademelk, ‘MJ’s Hot Chocolate’.
Lees verder

FOODBAR GEOPEND

Onze nieuwe FOODBAR is geopend! Geniet van heerlijke, kwalitatief goede bites van onze Executive Chef Andrès Delpeut; bereid terwijl je toekijkt!
Lees verder

Le Petit Bistro scoort een 9,0 in Metro

Er zijn maar weinig locaties in Amsterdam waar je even de drukte van de stad kunt ontvluchten en in alle rust van een lunch, borrel of diner kunt genieten. Le Petit Bistro is zo’n plek.
Lees verder

Andrès Delpeut Nieuwe Executive Chef Bridges

Per 1 augustus 2016 zwaait Andrès Delpeut de scepter als Executive Chef van Bridges, inspired by Ron Blaauw. Met de aanstelling van Delpeut gaat Bridges een nieuwe fase in, waarin hij samen met het team het concept van Bridges verder zal uitbouwen.
Lees verder

Fingerfood en taartjes: de perfecte afternoon tea zonder de protserigheid van de nouveau riche

Vogue.nl: “De zon heeft beloofd om zich dit weekend weer in al haar pracht en praal te laten zien en ik weet al waar ik van haar stralen ga genieten, in de fleurige binnentuin van Sofitel Legend The Grand Amsterdam. Na menig hotel getest te heb
Lees verder

Top 20 terassen Amsterdam voor deze zomer!

Als je nog steeds niet zeker weet waar je het beste van de zon kan genieten deze zomer, kijk niet verder..! Kom genieten op ons terras, 'een van de betere plekken in Amsterdam om uw bubbels, rosé of gin-tonics te nuttigen in de zomerzon!'
Lees verder