English version

Bridges inspired by Ron Blaauw
default logo


Menu

bridges verticaal

 

 

 

 

 

 

Vis behoort

driemaal te zwemmen:

eerst in de zee,

dan in de boter

en tenslotte

in goede wijn

Jonathan Swift
Engelse schrijver

MENU DU CHEF

Menu geselecteerd door Andrès Delpeut


ROULEAUX MOOIE MEID
Algen, unagi, zeekool, komkommer, rijst crème,
sushi azijn, haring eitjes
Astrobiza, Txakoli, hondarribi zuri, Baskenland, Spanje   9

COQUILLE TIRADITO
Coquille, rammenas, spinazie, Noordzeekrab,
dressing van granaatappel en chiliparels
Dis Cumieris, Vie de Romans, Malvasia, Friuli, Italië   15

SCHOL IN HET GROEN
Gebakken schol, groene kruiden, viennoise,
emulsie van waterkers, appel en mosselen
Chablis, Domaine Costal, Les Truffières, Chardonnay,
Bourgogne, Frankrijk  12

ZWEZERIK
Gebakken kalfszwezerik, palmkool, gierst en spekvinaigrette
Force Majeure, Mother Rock, oa. Syrah, Grenache, Cinsaut,
Swartland, Zuid-Afrika   8

USA STEAK
Inca BBQ, rode mojo, gebakken bonen, taco van kalfswang,
koolsla en chimichurri
Gavilán, Crianza, Pedrosa, Tempranillo, Ribera del Duero,
Spanje 10

AARDBEI & VANILLE
Bosaardbeien crème, basilicum merengue, calamansi gel,
roze peper-vanille jelly en vanille-anijs roomijs
Wirra Wirra, Mrs. Wigley, Moscato Frontignan,
McLaren Vale, Australië   8

 

Menu per tafel te bestellen
Zes gangen   89
Vijf gangen   79                             zonder zwezerik
Vier gangen  64         zonder coquille en zwezerik

Dagelijks wisselend lunchmenu  29.50 of 39.50
Twee of drie gangen inclusief koffie of thee met mignardises

 

Kaviaar & oesters


BLACK PEARL  
10, 30 of 100 gram 35, 85 of 275
Geserveerd met blini’s, crème fraîche en traditioneel garnituur

DAVID HERVÉ’S ROYAL CABANON NO. 3  per stuk 5
Atlantische Oceaan

UMAMI NO. 3  per stuk 5
Noordzee

RASPBERRY POINT  per stuk 5
Canada, New London Bay

Voorgerechten

CILINDER VAN SESAMZAAD  20vega
Gevuld met tonijn, wasabi roomkaas en soja dressing
Carl Loewen, Alte Reben, Riesling, Mosel, Duitsland   10

ROULEAUX MOOIE MEID  18
Algen, unagi, zeekool, komkommer, rijst crème,
sushi azijn, haring eitjes
Astrobiza, Txakoli, hondarribi zuri, Baskenland, Spanje   9

KALF LIKKEPOT  20
Kalf,  oesterblad, kappertje, gemarineerde ui, bieslook,
roggebrood  en zeewier
Force Majeure, Chenin Blanc, Swartland, Zuid-Afrika 8

DE WORTEL  18vega
Wortel, bospeen, meiknol, tuille kummel en
sorbet van wortel, citrus, gember en burrata
Rock ’n Rolle, Star, Vermentino, Pays d’Oc, Frankrijk  8

COQUILLE TIRADITO  25
Coquille, rammenas, spinazie, Noordzeekrab,
dressing van granaatappel en chiliparels
Dis Cumieris, Vie de Romans, Malvasia, Friuli, Italië   15

Hoofdgerechten


GEBRANDE KOOLRABI  25 vega
Dumpling van shiitake, miso en tofu
Wairau River, Pinot Noir, Marlborough  11

RODE MUL FILET  40
Langoustine, lardo, pata negra, knolselderij,
Ravioli Waldorf, beurre blanc Verjus en zuurdesem
Spätburgunder, Jean Stodden, Pinot Noir, Ahr,
Duitsland  10

SCHOL IN HET GROEN  25
Gebakken schol, groene kruiden, viennoise,
emulsie van waterkers, appel en mosselen
Chablis, Domaine Costal, Les Truffières, Chardonnay,
Bourgogne, Frankrijk  12

USA STEAK  30
Inca BBQ, rode mojo, gebakken bonen, taco van kalfswang,
koolsla en chimichurri
Gavilán, Crianza, Pedrosa, Tempranillo,
Ribera del Duero, Spanje 10

 

Klassiekers


ZEEBAARS IN ZOUTKORST  89
Ratatouille, paprika crème, courgette, aubergine,
tomaat poeder, courgette chutney en beurre blanc saus
Meursault, Les Tillets, Bouzereau-Gruere,
Chardonnay, Bourgogne, Frankrijk  20

T-BONE  89
Beurre noisette, gegrilde rode biet, aardappel, prei,
truffel, krokante ui, gerookte merg, 25y aceto balsamico
Coudoulet de Beaucastel, Perin, oa. Grenache en Syrah,
Côtes-du-Rhône, Frankrijk  15

 

Tussengerechten

TRUFFELRISOTTO  45 vega
Schuim van bospaddenstoelen, gepocheerd ei
en verse truffel
Meursault, Les Tillets, Bouzereau-Gruere,
Chardonnay, Bourgogne, Frankrijk  20

AARDAPPEL  17.50 vega
Verschillende aardappel bereidingen, gebakken artisjok,
frangipane, blauwschimmel parfait en krokante aardappel
Jordan, Chardonnay, Stellenbosch, Zuid-Afrika  13

ZWEZERIK  25
Gebakken kalfszwezerik, palmkool, gierst en spekvinaigrette
Force Majeure, Mother Rock, oa. Syrah, Grenache, Cinsaut,
Swartland, Zuid-Afrika   8

 

 

 

 

 

 

 

vega= Vegetarisch te bereiden

Heeft u een allergie en wenst u informatie?
Vraag ons gerust om advies.

Desserts

Hartig

TARTE TATIN  25
Gebakken eendenlever,
banaan, cacao en gezouten karamel
Malvasia, 5 years old, Barbeito, Madeira, Portugal  10

KAAS VAN ONZE WAGEN  15
Kazen van fromagerie l’amuse in IJmuiden
Coup de cœur du sommelier

Zoet

AARDBEI & VANILLE  12
Bosaardbeien crème, basilicum merengue, calamansi gel,
roze peper-vanille jelly en vanille-anijs roomijs
Wirra Wirra, Mrs. Wigley, Moscato Frontignan, McLaren Vale,
Australië   8

VIENNETTA  12
Frambozen panna cotta, limoen crème, melkchocolade crunch,
pure chocolade en limoen sorbet
Solera, Grenache, Domaine Schistes, Rivesaltes, Frankrijk 12

ZWARTE RIJST  12
Zwarte rijstpudding, lychee gel, yuzu panna cotta, meloen-dragon,
lychee-gember sorbet
Le pepit Paon, Baumard, Loire, Frankrijk  8

SAFFRAAN  12
Crème van saffraan, bosvruchtenthee sorbet, citrus sablé,
framboos, granaatappel en blauwe bes  
Jean-Marc Laffitte, Petit Manseng,
Pacherenc de Vic-Bilh, Frankrijk  9