English version

Bridges inspired by Ron Blaauw
default logo


Menu

bridges verticaal

 

 

 

 

 

 

Vis behoort

driemaal te zwemmen:

eerst in de zee,

dan in de boter

en tenslotte

in goede wijn

Jonathan Swift
Engelse schrijver

MENU DU CHEF

Menu geselecteerd door Andrès Delpeut


ROULEAUX MOOIE MEID
Algen, unagi, zeekool, komkommer, rijst crème,
sushi azijn, haring eitjes
Astrobiza, Txakoli, hondarribi zuri,
Baskenland, Spanje   9

GAMBA KATAIFI
Lardo, pata negra, bospeen wonton, ras el hanout ijs,
wortel, bisque, mandarijn
Rock ‘n Rolle, Star, Vermentino, Pays d’Oc, Frankrijk   8

KABELJAUW
Escargot, citrusgel, ansjovisboter, spinazie, peterseliecoulis
Domaine de la Verpaille, Mâcon-Villages,
Vieilles Vignes, Chardonnay, Bourgogne, Frankrijk   10

POUTINE
Joselito Cabezada, friet, gruyère, getomateerde kalfsjus
Pithon-Paillé, Anjou, Mozaik,
Cabernet Franc, Loire, Frankrijk   11

VELUWS HEIDE LAM
Filet van lamsrug, krokante lamshaas, hand gerolde
couscous, geweckte citroen, jus met gerookte knoflook
Mother Rock, Mourvèdre, Swartland, Zuid-Afrika   15

KOKOS SOES
Mint roomijs, aardbei, aceto balsamico, krokante honing
Witta Wirra, Mrs. Wigley, Moscato Frontignan,
McLaren Vale, Australië   8

 

Menu per tafel te bestellen
Zes gangen   89
Vijf gangen   79                             zonder poutine
Vier gangen  64         zonder poutine en gamba

Dagelijks wisselend lunchmenu  29.50 of 39.50
Twee of drie gangen inclusief koffie of thee met mignardises

 

Kaviaar & oesters


BLACK PEARL  
10, 30 of 100 gram 35, 85 of 275
Geserveerd met blini’s, creme fraiche en traditioneel garnituur

DAVID HERVE’S ROYAL CABANON NO. 3  per stuk 5
Atlantische Oceaan

UMAMI NO. 3  per stuk 5
Noordzee

ZEEUWSE PLATTE  per stuk 5
Noordzee

 

Voorgerechten

CILINDER VAN SESAMZAAD  20vega
Gevuld met tonijn, wasabi roomkaas en soja dressing
Carl Loewen, Alte Reben, Riesling, Mosel, Duitsland   10

ROULEAUX MOOIE MEID  18
Algen, unagi, zeekool, komkommer, rijst crème,
sushi azijn, haring eitjes
Astrobiza, Txakoli, hondarribi zuri,
Baskenland, Spanje   9

CLUB SANDWICH BRIDGES  20
Ketchup zwarte tomaten gin, lardo, kwartel,
crispy sla en mayonaise
Carte Turquoise, Baumard, Cremant de Loire, Frankrijk  12

GAMBA KATAIFI  22
Lardo, pata negra, bospeen wonton, ras el hanout ijs,
wortel, bisque, mandarijn
Rock ‘n Rolle, Star, Vermentino, Pays d’Oc, Frankrijk   8

Hoofdgerechten


GEBRANDE KOOLRABI  25 vega
Dumpling van shiitake, miso en tofu
Wairau River, Pinot Noir, Marlborough  11

RODE MUL FILET  35
Langoustine, lardo, pata negra, knolselderij,
Ravioli Waldorf, beurre blanc Verjus en zuurdesem
Spätburgunder, Jean Stodden, Pinot Noir, Ahr,
Duitsland  10

KABELJAUW  26
Escargot, citrusgel, ansjovisboter, spinazie, peterseliecoulis
Domaine de la Verpaille, Mâcon-Villages,
Vieilles Vignes, Chardonnay, Bourgogne, Frankrijk   10

VELUWS HEIDE LAM  30
Filet van lamsrug, krokante lamshaas, hand gerolde
couscous, geweckte citroen, jus met gerookte knoflook
Mother Rock, Mourvèdre, Swartland, Zuid-Afrika   15

 

Klassiekers


ZEEBAARS IN ZOUTKORST  89
Gebakken pompoen, mini artisjok en beurre blanc saus
Meursault, Rêve de Bourgogne, Chardonnay
Bourgogne, Frankrijk  20

T-BONE  89
Beurre noisette, gegrilde rode biet, aardappel, prei,
truffel, krokante ui, gerookte merg, 25y aceto balsamico
Coudoulet de Beaucastel, Perin, oa. Grenache en Syrah,
Côtes-du-Rhône, Frankrijk  15

 

Tussengerechten

TRUFFELRISOTTO  45 vega
Schuim van bospaddenstoelen, gepocheerd ei
en verse truffel
Meursailt, Rêve de Bourgogne, Chardonnay,
Bourgogne, Frankrijk   20

CREMAUX PARMEZAANSE KAAS  25 vega
Aubergine, groene knoflool en kaviaar
Gardies, Les Glacaires, Côtes de Roussillon, Frankrijk  13

POUTINE  20
Joselito Cabezada, friet, gruyère, getomateerde kalfsjus
Pithon-Paillé, Anjou, Mozaik,
Cabernet Franc, Loire, Frankrijk   11

vega= Vegetarisch te bereiden

Heeft u een allergie en wenst u informatie?
Vraag ons gerust om advies.

Desserts

Hartig

TARTE TATIN  25
Gebakken eendenlever,
banaan, cacao en gezouten karamel
Malvasia, 5 years old, Barbeito, Madeira, Portugal  10

KAAS VAN VINCENT  15
Coup de cœur du sommelier

Zoet

KOKOS SOES  12
Mint roomijs, aardbei, aceto balsamico, krokante honing
Witta Wirra, Mrs. Wigley, Moscato Frontignan,
McLaren Vale, Australië   8

CITRUSVRUCHTEN  12
Zwarte olijf, kardemom spons en olijfolie
Le pepit Paon, Baumard, Loire, Frankrijk  8

SAFRAAN CRÈME  12
Rode bessen sorbet, framboos, citroen sablé
Jean-Marc Laffitte, Petit Manseng,
Pacherenc de Vic-Bilh, Frankrijk  9

VIENNETTA  12
Lavendel, witte chocolade, rabarber, griesmeel biscuit
Rietvallei, Red Moscadel, Robertson, Zuid-Afrika  7