English version

Bridges inspired by Ron Blaauw
default logo


Afternoon Tea

The GrandThe Grand Afternoon Tea

Anna, de 7e hertogin van Bedford, is beroemd omdat het ontstaan van de Afternoon Tea in het begin van de 19e eeuw aan haar wordt toegeschreven. Zij kwam op het idee van de Afternoon Tea om de lekkere trek tussen lunch en diner tegen te gaan. Wij zetten deze traditie dagelijks, tussen 15.00 en 17.00 uur, graag voort. Neem plaats in de Parijs aandoende Library ‘Or’ of, wanneer het weer het toe laat, in onze prachtige binnentuin en geniet van een traditionele afternoon tea met grand twists!

Je wordt verwelkomd met traditionele thee van het huis Newby Teas en eventueel met een glas Champagne. De Afternoon Tea bestaat verder uit een etagère met allerlei heerlijkheden zoals de traditionele scones uit eigen bakkerij geserveerd met jam en – zoals het hoort – de echte clotted cream uit Devonshire. Daarnaast serveren we diverse vinger sandwiches met seizoensproducten. We laten je kennismaken met verschillende verrukkelijke theesoorten uit exotische windstreken. Tegen het eind van de Afternoon Tea geniet je van verschillende kleine patisserie van de chef-patissier. Het diner kan nog wel even wachten…

06. Libary Or

Menu

Een variatie van vinger sandwiches met seizoensproducten
***
Warme scones uit onze bakkerij geserveerd met marmelade en Devonshire clotted cream
***
Een heerlijke selectie huisgemaakte patisserie:
Rum baba & lime pannacotta
Hazelnoot macaroon
Brood en boter pudding
Koffie, chocolade en caramel cake
***
Geserveerd met thee van Newby naar keuze

The Grand Afternoon Tea                                        € 30 p.p.
The Grand Afternoon Tea Deluxe                           € 41 p.p.
                   Inclusief een feestelijk glas champagne
The Grand Afternoon Tea in het kwadraat            € 52 p.p.
                   Inclusief champagne en amuses (gepocheerd ei met crème fraîche en zalm kaviaar & oosterse Bonbon gemaakt van watermeloen met wasabi)